Juncker Plus

Op welke manier kan Juncker inhoud geven aan een langdurige samenwerking met trouwe dealers én hen stimuleren om meer fietsonderdelen en producten af te nemen via het bestelplatform?

aanpak touch

Touch ontwikkelde een compleet op maat gemaakt Juncker Plus platform. Via dit platform kunnen trouwe dealers van Juncker punten sparen en verdienen. Toegekende Plus Punten zijn te allen tijde te verzilveren voor een gevarieerd aanbod in gratis cadeaus zoals dagjes uit, bioscoopbonnen, gadgets en artikelen voor in de vestiging.

Voor elke € 100,- die een dealer op wekelijkse basis aan fietsonderdelen besteld, ontvangt men 100 Plus Punten. Daarnaast verdienen dealers ook punten wanneer zij deelnemen aan acties of events. 

Bij verjaardagen en als het bedrijf een jaartje ouder is geworden ontvangen dealers extra Plus Punten en de accountmanagers hebben de mogelijkheid om zelf extra Plus Punten toe te kennen.

Het programma is zowel in de communicatie-uitingen als ook in manier van belonen nadrukkelijk gericht op het gehele team op de vloer, want iedereen draagt bij en telt mee!

Dankzij de ondersteuning van het LoyaltyPoint Software & Service pakket wordt de toegankelijkheid voor deelnemende dealers, processen rondom puntenregistratie, aanbod en verzending van incentives en een deel van de marketing communicatie uit handen genomen.

primaire doelen

  • Vergroten van de toegevoegde waarde van Juncker Bike Parts door het bieden van additionele services;
  • De verbinding en de persoonlijke relatie met dealers versterken en belonen;
  • De dealer een extra tool bieden om als fijne werkgever te kunnen fungeren door personeel mee te laten profiteren van het programma;
  • Campagnes attractiever maken (zonder extra korting) en sturen op specifieke producten;
  • Lift in omzet onder midden- en topsegment dealers.

resultaten

  • Succesvolle kick-off mede dankzij enthousiaste Juncker accountmanagers en eenvoudige Single Sign-on applicatie op de B2B portal.
  • Ruim 70% van alle dealers heeft binnen vier maanden hun Juncker Plus account geactiveerd.
  • De omzetindex van deelnemende dealers ligt in diezelfde periode 15% hoger dan niet-deelnemers.

Vond je dit interessant?
Dan wil je de volgende pagina’s ook niet missen!

LET’S GET IN TOUCH!

Meer weten over deze case of geïnteresseerd in een impactvolle loyalty en incentive oplossing? Onze loyalty experts weten hier alles over. Neem contact op via dit formulier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste loyalty nieuws?