Touch Incentive breidt internationaal uit met overname van Duitse oneConcepts Group

overname Duitse oneConcepts Group

In een nieuwe stap binnen hun buy-and-build-strategie kondigt Touch Incentive de overname aan van de oneConcepts Group, een toonaangevende speler in merchandise, fulfilment en diensten voor loyaliteits- en incentiveprogramma’s in Europa. Deze strategische overname onderstreept de ambitie van Touch Incentive om verder te groeien in Europa en zijn positie als Europees marktleider te versterken. oneConcepts, een toonaangevende speler op het gebied van merchandise, fulfilment en diensten voor loyaliteitsprogramma’s, voegt waardevolle expertise en klantenportfolio toe aan het groeiende netwerk van Touch Incentive.

sfeerbeeld overname Duitse oneConcepts Group
Dennis van den Berg
OPRICHTER VAN TOUCH EN DE CEO VAN TOUCH NETWORK:

“Door oneConcepts toe te voegen aan ons portfolio, versterken we niet alleen onze positie in Europa, maar ook ons vermogen om klanten optimaal te bedienen met een range aan impactvolle loyaliteitsoplossingen.”

Uwe Brugger
voorzitter en aandeelhouder van oneConcepts Group:

“De samenwerking met Touch Incentive en haar belangrijkste aandeelhouder Mentha Capital is de natuurlijke volgende stap voor oneConcepts Group om onderdeel te worden van de Europese leider. Ik ben verheugd om de krachten te bundelen en deel te nemen aan het succesverhaal met het managementteam van Touch Incentive en oneConcepts.”

Christian Haubold
Managing Director van oneConcepts:

“We zijn enthousiast om deel uit te maken van Touch Incentive en zien geweldige mogelijkheden om onze klanten te helpen hun doelen nog beter te bereiken. Door ons aan te sluiten bij Touch Incentive kunnen we onze technologie verder uitbreiden en klanten een breder scala aan producten en diensten aanbieden.”

Mark van Ingen, Partner bij Mentha:

“De overname van oneConcepts past perfect in ons plan om met Touch Incentive een internationale speler van formaat te creëren. Het bundelen van krachten opent deuren naar nieuwe markten en vergroot onze capaciteit om innovatieve oplossingen te bieden. We geloven sterk in de kracht van dit team en de mogelijkheden die ontstaan door de synergie met Touch Incentive.”

Met deze overname zet Touch Incentive een belangrijke stap richting internationale groei en verdere Europese expansie. Bovendien versterkt het haar positie als marktleider in loyaliteitsoplossingen, waardoor klanten profiteren van een solide loyalty-platform als resultaat.

LET’S GET IN TOUCH!

Meer weten over deze blog of geïnteresseerd in een impactvolle loyalty en incentive oplossing? Onze loyalty experts weten hier alles over. Neem contact op via dit formulier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste loyalty nieuws?