Inkoop specialist

Ben jij de schakel die ervoor zorgt dat onze producten altijd op het juiste moment beschikbaar zijn voor klanten in heel Europa? Word de nieuwe Inkoop Specialist bij Touch Incentive!

JOUW UITDAGING

Jouw doel is ervoor te zorgen dat producten uit ons assortiment beschikbaar zijn zodra de consument ze nodig heeft. Je houdt de voorraad bij, koopt artikelen in bij leveranciers, werkt met prijslijsten en maakt inkooporders. Je signaleert tijdig wanneer producten dreigen uit te verkopen en speelt snel in op trends en ontwikkelingen die de vraag kunnen beïnvloeden. Samen met het team denk je mee over geschikte artikelen voor aankomende acties en campagnes, bijvoorbeeld voor grote retailers zoals Albert Heijn en HEMA. Tijdens deze acties zorg jij voor een juiste inschatting van de benodigde voorraad en stuur je bij waar nodig. Zie je een mooie kans bij een leverancier of klant? Jij grijpt deze meteen aan!

Wie zijn wij

Touch Incentive is marktleider in Nederland op het gebied van loyaliteits- en promotieprogramma’s. Wij bieden full-service oplossingen aan onze klanten, van IT-ontwikkeling tot het samenstellen en inkopen van assortimenten, het opzetten van tailormade marketingcampagnes en het verzorgen van de klantenservice. We groeien momenteel hard en verzorgen meer dan 200 verschillende loyaliteits- en promotieprogramma’s, waarmee we toegangskaarten, cadeaukaarten en fysieke producten aanbieden aan klanten in heel Europa.

Binnen het Category Management Products team hebben we behoefte aan versterking en zoeken we een Inkoop Specialist. Het team bestaat uit vier personen en is samen verantwoordelijk voor het onderhouden van het assortiment, het op peil houden van de voorraad en contentmanagement. Bij Touch Incentive werk je in een informele en open sfeer waar jouw ideeën gewaardeerd worden en eigen initiatief wordt aangemoedigd.

Jouw talent

Als Inkoop Specialist breng jij scherpte, accuratesse en overzicht. Daardoor verlopen de acties voor onze klanten soepel en is er altijd voldoende voorraad om aan de vraag te voldoen. Jij bewaakt de voorraadplanning en bent hiervoor het aanspreekpunt binnen het team. Heb je informatie nodig van leveranciers? Dan zorg je dat deze snel beschikbaar is. Voor jou is geen dag hetzelfde, maar eindigt de dag altijd met een gezonde balans.

  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau.
  • Ongeveer 5 jaar relevante werkervaring, met tenminste ervaring met de inkoop van goederen.
  • Ervaring met Exact is een pre en je hebt sterke Excel skills.
  • Je bent analytisch sterk en duikt graag de details in.
  • Je bent sociaal en schroomt niet om een collega of leverancier aan te spreken.
  •  
Wat bieden wij?

De dynamische omgeving van een groeiend bedrijf met een no-nonsense attitude. Bij Touch stap je op een rijdende sneltrein en zet je alle zeilen bij. De impact die je maakt is enorm en biedt tegelijkertijd kansen voor verdere ontwikkeling. Daarnaast bieden wij:

  • Een aantrekkelijk salaris, gebaseerd op je ervaring en de impact die je kunt maken.
  • Een prachtige werklocatie in Soest, ook de locatie van ons magazijn.
  • Prima onkostenvergoedingen voor woon-/werkverkeer, zakelijke reizen, etc.
  • 25 vakantiedagen per jaar (o.b.v. een dienstverband van 40 uur).
Enthousiast geworden?

Klinkt dit als jouw volgende uitdaging? Solliciteer dan vandaag nog via onze website of neem direct contact op met wouter.vanhorssen@touchincentive.com. Wij kunnen niet wachten om met je in gesprek te gaan!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

LET’S GET IN TOUCH!

Meer weten over deze vacature? Neem contact op via dit formulier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste loyalty nieuws?