Albert Heijn

Hoe kan Albert Heijn zoveel mogelijk deelnemende partijen in haar zomercampagne genereren?

aanpak touch

Touch is sinds mei 2017 de officiële ticketpartner van Albert Heijn. Samen maken we een jaarrond campagne planning ter invulling van het platform ah.nl/tickets.

Voor de rustigere zomerperiode creëerden wij een Uitjes-campagne. Hierbij sparen klanten voor het 2e kaartje gratis bij meer dan 300 dagjes weg. Elke 10 euro aan boodschappen is 1 zegel en met 4 zegels heeft de klant recht op het 2e kaartje gratis. 

Touch is contracteigenaar van alle deelnemende partijen aan de Albert Heijn Uitjescampagne. Dit zijn meer dan 300 pretparken, dierentuinen, musea, wellnessresorts en andere uitjes in Nederland, België en Duitsland.

Albert Heijn wordt hierbij volledig ontzorgd; alle content is volledig aangeleverd, waaronder afbeeldingen, omschrijvingen en e-tickets en voor diverse promotiematerialen op regio gepersonaliseerd.

primaire doelen

  • Brand awareness en dealfeal Albert Heijn Tickets verhogen
  • De beste deal voor de klant in het uitjes-hoogseizoen

resultaten

  • Door het succes van deze actie in de afgelopen jaren is deze ticketcampagne voor de 5e keer herhaald in de zomer van 2022!
  • Het scherpste aanbod in de markt
  • Aanzienlijk verhoogde brand awareness voor de Albert Heijn Ticketservice

Vond je dit interessant?
Dan wil je de volgende pagina’s ook niet missen!

LET’S GET IN TOUCH!

Meer weten over deze case of geïnteresseerd in een impactvolle loyalty en incentive oplossing? Onze loyalty experts weten hier alles over. Neem contact op via dit formulier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste loyalty nieuws?