Over Touch

Touch Incentive Marketing ontwikkelt en voert incentive- en loyaliteitsprogramma's uit die mensen en organisaties inspireren om een verbeterde prestatie te leveren.

Touch heeft alle disciplines in huis en is daardoor hét full-service incentive marketing bureau van de gehele Benelux. Wij leveren creatieve loyaliteitsoplossingen aan onder andere grote FMCG-merken, telecom- en energiebedrijven, elektronicaketens, petrol en financiële instellingen. Touch heeft ruim 25 fulltime medewerkers werkzaam in Villa California.

Onze filosofie

Touch wordt gedreven door positiviteit en optimisme. Een incentive is iets positiefs, dat voelt als een cadeautje waarmee mensen worden gemotiveerd en gestimuleerd om in beweging te komen en bepaald gedrag te vertonen.

Touch gelooft niet dat het altijd een duur of groot cadeau dient te zijn. Het gaat om de sympathie-factor. De glimlach, het goede gevoel. Het gaat om het ontwapende effect van het gebaar. De geste. De waardering. Het juiste cadeau op het juiste moment zorgt ervoor dat mensen positief openstaan voor verandering en optimaal willen presteren.

Contact opnemen

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.