5 vragen aan Thijs Winters

Thijs werkt sinds 2021 als Sales Manager bij Touch. 

“Als we samen tot een mooi eindresultaat komen zit er altijd een partnership voor de lange termijn in en dat is uiteindelijk altijd het doel!”

1. Hoe start je je werkdag?

Dat is afhankelijk van of ik thuis werk, afspraken buiten de deur heb of een kantoordag heb. Als ik thuis werk, start ik de dag meestal met een kop koffie voordat ik mijn mail check.

2. Wat zijn je werkzaamheden op je dag?

Ik ben onder andere verantwoordelijk voor een aantal keyaccounts waarbij de focus op fysieke producten ligt. Ik heb gedurende de dag veel contact met klanten en leveranciers, maar ook met de Category Management collega’s voor bijvoorbeeld het sourcen van nieuwe producten.

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

Ik ben trots op alle deals, joint promotions en keuzecadeau concepten voor de feestdagen. Het maakt mij niet uit of een project mega groot is of dat het een kleine deal betreft. Als we samen, dus klant, leverancier en Touch Incentive, tot een mooi eindresultaat komen zit er altijd een partnership voor de lange termijn in en dat is uiteindelijk altijd het doel!

4. Wat maakt jouw functie zo leuk?

Om mijn functie goed uit te kunnen voeren heb ik contact met zowel leveranciers als klanten. Hierbij heeft het uitbouwen van de relatie prioriteit, dus samenwerken aan een partnership voor de lange termijn. Daarnaast is het sourcen naar nieuwe producten en/of A-merken een erg leuke bijkomstigheid.

5. Heb jij een vraag aan Thijs? Stel deze hier!