5 vragen aan Remco van der Linden

Remco is al sinds 2004 werkzaam bij Touch en hij is onze Sales Director.

 

“Mijn aanpak is persoonlijk en heel open wat het beste past bij mij. Ik merk dat mijn klanten dit ook erg waarderen.”

1. Hoe start je je werkdag?

Doordat ik meestal rond 8.00 op kantoor ben, kan ik rustig opstarten. Dan heb ik al redelijk wat dingen kunnen wegwerken en mijn planning voor de dag gemaakt voordat de meeste collega’s binnenkomen.

2. Wat zijn je werkzaamheden op je dag?

Als Sales Director houd ik me voornamelijk bezig met het onderhouden van mijn relaties. Voor bestaande en nieuwe klanten maak ik presentaties, voorstellen en overeenkomsten. Daarnaast denk ik creatief mee met de klant als ze iets specifieks willen. Ook ben ik altijd op zoek naar bedrijven die een concept zoeken dat wij kunnen aanbieden. 

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

Ik ben trots op alle projecten die we starten, maar waar ik het meest trots op ben, is dat we tijdens de coronaperiode als bedrijf zo creatief zijn geweest door allerlei nieuwe concepten te ontwikkelen. Deze concepten zijn ook nog eens heel succesvol geweest. In de toekomst zullen we hier nog steeds voordelen van gaan zien. Dat maakt mij trots!

4. Wat maakt jouw functie zo leuk?

De meeste voldoening haal ik uit het sluiten van een mooie deal in combinatie met een goede samenwerking en prettig en fijn contact met de klant. Hierdoor bouw je direct een goede relatie op voor de toekomst. Mijn aanpak is persoonlijk en heel open wat het beste past bij mij. Ik merk dat mijn klanten dit ook erg waarderen.

5. Heb jij een vraag aan Remco?