5 vragen aan Paulien Schiettekatte

Paulien werkt sinds 2021 als Content- en Projectmanager op de afdeling Tickets.

 

“Het is extra leuk om de content die jij in handen hebt gehad, terug te zien via de communicatie-uitingen van de klant.”

1. Hoe start je je werkdag?

Na een klein uurtje in de auto kom ik vaak vroeg aan op kantoor om op te starten met een kop thee terwijl ik mijn openstaande mails doorlees. Ik maak een to do list en start met het selecteren van prioriteiten; zo probeer ik mijn dag gestructureerd te laten verlopen. Dit geeft mij een relaxte start van de werkdag.

2. Wat zijn je werkzaamheden op je dag?

Grotendeels ben ik verantwoordelijk voor het verzamelen en coördineren van alle content die hoort bij de projecten die we als afdeling Tickets uitvoeren voor onze klanten. Denk aan het checken van teksten, verzamelen van afbeeldingen, sparren over welke acties we voor de klant kunnen inzetten de komende tijd en het contact onderhouden met de klant over lopende projecten. 

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

Ondanks dat ik nog maar kort werkzaam ben voor Touch, ben ik het meest trots op de uitingen die we voor bijvoorbeeld Lidl coördineren. Het is extra leuk om de content die jij in handen hebt gehad, terug te zien via de communicatie-uitingen van de klant.

4. Wat maakt jouw functie zo leuk?

Het schakelen met de klant over hun wensen en dat kunnen aanleveren door middel van content maakt de projecten die we doen compleet. Het maakt het leuk om zo een bijdrage te kunnen leveren aan het totaalplaatje.

5. Heb jij een vraag aan Paulien? Stel deze hier!