5 vragen aan Olaf Bijl

Olaf is sinds 2019 fulltime werkzaam als Project Manager op onze afdeling Tickets. In de periode hiervoor heeft hij een bij ons stagegelopen en zomerwerk gedaan.

“Doordat we samenwerken met partijen waarvan het bereik zeer groot is wordt goed duidelijk wat voor impact onze samenwerking heeft op de consumenten.”

1. Hoe start je je werkdag?

Vaak kom ik rond acht uur op kantoor aan. Vervolgens open ik mijn mail, bekijk ik welke taken op de desbetreffende dag urgentie hebben of afgerond moeten worden om vervolgens een dagplanning te maken in.

2. Wat zijn je werkzaamheden op je dag?

Het grootste deel van de tijd ben ik bezig met opbouwen en in kaart brengen van campagnes voor Albert Heijn en Etos en alle secundaire zaken die hierbij komen kijken. We kijken hierbij nadrukkelijk naar een sterke, aantrekkelijke deal voor de consument in een passende periode van het jaar. Vervolgens stemmen we zowel met onze opdrachtgever als de leverancier af hoe wij de campagne zo compleet en duidelijk mogelijk kunnen inrichten voor de consument. 

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

Direct en indirect hebben we bijgedragen aan het mogelijk maken van de samenwerking met Mentha. Hierdoor kunnen we op grotere schaal (internationaal) stappen gaan maken. Een ontzettend mooie stap als bedrijf om onze mogelijkheden te vergroten en op een nieuw speelveld te gaan opereren!

4. Wat maakt jouw functie zo leuk?

Doordat we samenwerken met partijen waarvan het bereik zeer groot is wordt goed duidelijk wat voor impact onze samenwerking heeft op de consumenten. Het is mooi om te zien hoe men in grote getale gebruik maakt van de acties en hoe promotie- en communicatiematerialen op landelijk niveau terug te zien zijn, zowel in fysieke winkels als in de digitale wereld.

5. Heb jij een vraag aan Olaf?