5 vragen aan Hylke Hondema

Hylke werkt sinds 2024 als CFO bij Touch Incentive.

“De meeste voldoening haal ik uit groei en verbeteringen die worden doorgevoerd!”

1. Hoe start je je werkdag?

Lekker vroeg. Meestal ben ik als één van de eersten op kantoor. Onderweg heb ik vaak al na zitten denken over hoe ik mijn dag concreet ga invullen, oftewel wat wil ik opstarten en wat wil ik afronden. Even hallo zeggen tegen mijn collega’s en dan begin ik ook meestal gelijk. Kopje thee en aan de slag!

2. Wat zijn je werkzaamheden op je dag?

Ik ben financieel eindverantwoordelijk. Dat houdt in dat de boekhouding, financiële processen, financiële rapportages intern en extern en verplichtingen tot mijn taken behoren. Dat is een interne rol, maar ik heb ook contact met belangrijke stakeholders zoals klanten, leveranciers, de bank en aandeelhouders. Daarnaast heb ik een rol bij de data in de organisatie, legal vraagstukken en ik stuur het Finance team aan. Momenteel ben ik druk bezig om de financiële afdeling verder te professionaliseren zodat het groei aan kan alsmede futureproof is.

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

De opzet van een nieuw rapportagemodel waarbij meerdere modellen geïntegreerd zijn. Dat bespaart een hoop tijd en creëert meer inzicht. Alsmede een andere indeling van het Finance team om door te kunnen groeien met het team waarbij iedereen beter op zijn plek zit.

4. Wat maakt jouw functie zo leuk?

Dat er veel verschillende aspecten zijn, dus ik doe iedere dag wel wat anders. De meeste voldoening haal ik uit groei en verbeteringen die worden doorgevoerd!

5. Heb jij een vraag aan Hylke? Stel deze hier!