5 vragen aan Danny Hendrikse

Danny werkt sinds 2019 bij Touch als Project Manager.

Door te weten hoe je eigen product van binnen en buiten werkt is er altijd een mooie oplossing te bedenken.

1. Hoe start je je werkdag?

First things first, glas voorverwarmen voor de koffie! Nadat er wat uit de machine is komen lopen even mijn hoofd om de hoek steken en iedereen die er zit een goede morgen wensen.

Vaak is er nog tijd voor een praatje, en daarna koppelen we de laptop aan. Op zijn minst 1 extra scherm, anders komt er niet veel gedaan. Standaard tabbladen openen, overal inloggen waar nodig en dan aan de slag!

2. Wat zijn je werkzaamheden op je dag?

Ik begin de dag met het nalopen van de standaard reports die vanuit het systeem komen. Zo houd ik een vinger aan de pols of er nog bijzonderheden zijn geweest sinds gisteren.

Op het moment werk ik samen met Ali aan meerdere nieuwe spaarprogramma’s: Fegon Waterbehandeling, ARAS Security en PepsiCo. Het uitvragen van de wensen van de klant en het programma precies laten aansluiten op de wens is waar ik veel mee bezig ben.

Hierin houd ik mij vooral bezig met de dagelijkse bezigheden en beheer van de lopende spaarprogramma’s. Ik probeer de beheerders van de spaarprogramma’s zo veel mogelijk te faciliteren om het programma zelf werkend te houden. Ik ben een groot voorstander van zelfredzaamheid!

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

Elk spaarprogramma heeft zijn eigen bijzonderheden gehad, waar we mooie en creatieve oplossingen voor hebben bedacht en uitgewerkt. De verschillende programma’s van Ingram Micro springen er uit, omdat ze veel omzet opleveren.

Een ander programma waar we een mooi project voor hebben doorlopen zijn de twee spaarprogramma’s van STG (Scandinavian Tobacco Group), dit is ook een van de eerste projecten die ik ook op technisch vlak heb geleid.

4. Wat maakt jouw functie zo leuk?

Ik vind het samen werken met mijn collega’s om een zo goed mogelijk programma op te zetten erg leuk. Elke klant heeft zijn eigen wensen die altijd net even op een andere manier werken dan je zou hopen. Door te weten hoe je eigen product van binnen en buiten werkt is er altijd een mooie oplossing te bedenken.

Door aan beheerders bij klanten een goede en duidelijke uitleg te geven zorg je er voor dat zij een hoop werk zelfstandig kunnen doen. Dit is voor iedereen gemakkelijker, en voorkomt dat er onnodig heen en weer gemaild en gebeld hoeft te worden.

Verder haal ik ook een boel plezier uit spontane acties voor de collega’s. Soms eens wat lekkers op de tafel zetten, een stapel pannenkoeken bakken of voor de liefhebbers een mok warme chocolademelk (mét of zonder slagroom) neerzetten vind ik altijd leuk om te doen!

5. Heb jij een vraag aan Danny? Stel deze hier!