Op basis van jarenlange ervaring heeft Touch een eigen spaarprogramma software pakket ontwikkeld, genaamd LoyaltyPoint©. Deze gespecialiseerde Loyalty Software biedt alle bouwstenen om snel en gemakkelijk een compleet programma op te zetten.

LoyaltyPoint© kan volledig in de Look & Feel van uw organisatie worden opgemaakt. De software wordt op dit moment al toegepast in de sectoren Telecom, Energiemarkt, Retail, Petrol en Financiële Dienstverlening. Bedrijven als ING, Nuon, Heineken en Total maken al succesvol gebruik van LoyaltyPoint©. Maak hieronder kennis met onze software!

Meer weten over LoyaltyPoint© of benieuwd naar de actuele cases? Neem dan contact op met Toon van Gastel of bel: 010-292 0666.

200klanten gingen u voor

60actieve programma’s

500.000+deelnemers

Volledigop maat

Maak kennis met onze modules

Spaarpunten

Webshop

Rapportage en Klantinzicht

Email en Communicatie

Helpdesk

Interactief

 • Spaarpunten

  Een spaarsysteem waarin deelnemers worden beloond met spaarpunten op basis van transacties, interacties en ander gewenst gedrag. Elke deelnemer beschikt over een persoonlijk spaaraccount. De website is responsive, heeft duidelijke navigatie en triggerende visuals.

 • Webshop

  Deze module bestaat uit een incentive webshop waarop deelnemers gespaarde punten kunnen verzilveren. Het beschikt over geavanceerde mogelijkheden voor personalisatie en segmentatie. De webshop beschikt over een bestelmodule met Track & Trace en een module om punten bij te kopen voor snellere verzilvering.

 • Rapportage en Klantinzicht

  Deze module is ontwikkeld om uw klantprofielen te analyseren voor optimaal klantinzicht. In de backend heeft u volledig inzicht in de database en toegang tot rapportagedashboard met relevante managementinformatie.

 • Email en Communicatie

  Door middel van actieve programmacommunicatie is het doel deelnemers te boeien, te binden en te behouden. Door de volledig personaliseerbare e-mail engine worden ze continu bij het programma betrokken. Wilt u deelnemers verrassen? Denk dan aan het versturen van een fysieke DM of een kick-off pakket. Zetten deelnemers zich extra in of presteren ze iets bijzonders? Zet dan Puntenvouchers in.

 • Helpdesk

  Door middel van FAQ en helpdesk op basis van e-mailadres en/of telefoonlijn hoeft uw organisatie zich geen zorgen te maken over de afhandeling van klachten.

 • Interactief

  Wilt u inspelen op parate kennis van uw klanten of medewerkers? Dat kan met deze module! Door het juist beantwoorden van online kennisvragen worden deelnemers beloond met extra punten.

  Met deze module kunt u een competitieve omgeving creëren op basis van Rankings en/of Targets.