Medewerkers

Doordachte, zinvolle prikkels motiveren medewerkers om de manier waarop ze denken, werken en handelen te veranderen. Met onze unieke belonings- en programmasoftware faciliteren wij uw bedrijf in wat er nodig is om uw medewerkers te inspireren.

Alle succesvolle medewerkersprogramma’s draaien om één essentieel ding: blije medewerkers zijn betrokken en productieve medewerkers. Een van de belangrijkste onderdelen van gelukkige werknemers is dat ze erkend en beloond worden voor het werk dat zij doen. Wij helpen u graag om uw medewerkers op een hoger niveau te laten presteren en uw bedrijfscultuur te versterken.

Touch ondersteunt uw organisatie met het ontwikkelen en uitvoeren van het gehele programma. Van het opzetten van een briefing en doelstellingen, tot het ontwikkelen van het beloningsmechanisme en de communicatie onderdelen.

Geïnteresseerd in een programma voor uw medewerkers? Laat u inspireren door onderstaande cases en neem contact op met Toon van Gastel via toon.vangastel@touchincentive.nl of 010-2920666.

Contact opnemen

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.