Loyalty Marketing Experts in België

Together we’re better! 

In 2017 was het tijd voor Touch Incentive om de grens over te steken naar België. Hiervoor hebben wij een strategisch sterke partner gevonden bij Faxions; een Belgisch marketingbureau gespecialiseerd in loyalty marketing en natuurlijk bekend met de lokale markt.

Werkend vanuit de full service gedachte, van concept tot realisatie, creëren wij succesvolle loyalty en incentive oplossingen voor elke doelgroep en elke sector. Wij verbinden klanten of medewerkers aan jouw organisatie met motiverende loyaliteitsprogramma’s, vallen op door onderscheidende loyalty campagnes en verrassen iedereen met onze eigen incentives en cadeaukaarten. Ook zijn wij een ontzettend goede ticketpartner en weten alle ins- en outs over loyalty- en ticketingsoftware. Hierdoor weten wij altijd een strategie te vinden die bij jouw doelstellingen past. 

onze diensten

LOYALITEITSPROGRAMMA’S

Loyaliteitsprogramma’s stellen jou in staat om op structurele en eenvoudige wijze loyaal, gewenst gedrag te belonen en te bevorderen. Klanten, medewerkers of zakelijke relaties worden hierdoor geboeid, gebonden en behouden. Zo bouw je aan waardevolle relaties. 

PROMOTIONS

Incentives met een hoge belevingswaarde prikkelen en stimuleren klanten tot meer of hogere aankopen. Dit terwijl jij, dankzij de aantrekkelijke B2B-tarieven, niet inlevert op prijs, marge of omzet. Win-win noemen we dat!

CARDS

Een cadeau- of voordeelkaart is één van de meest populaire producten binnen loyalty campagnes, zowel voor klanten als voor medewerkers. Waarom? Je kunt ze namelijk ontzettend flexibel inzetten en ze sluiten goed aan op de wensen en behoeften van jouw doelgroep.

TICKETS

Tickets zijn een eenvoudige manier om het productassortiment te verbreden en tegelijkertijd een onderscheidende propositie ten opzichte van concurrenten te realiseren. Hiervoor werken wij samen met meer dan 300 contentpartners. 

DIGITAL E-COMMERCE CLOUD

Haal het meeste uit promoties, loyaliteits- en incentiveprogramma’s en ticketing met onze eigen digital e-commerce cloud! Dit biedt gebruiksvriendelijke plug & play oplossingen, geschikt voor B2C, B2B en B2E. 

employee benefits

Wil jij jouw employer branding versterken en jouw medewerkers op een hoger niveau laten presteren? Dat kan door jouw medewerkers te verrassen en te belonen met unieke employee benefits!

Onze voordeel- en cadeaukaarten

Waardevolle, op geld gebaseerde beloningen blijken de meest effectieve manier zijn om de aandacht te trekken, top-of-mind te blijven en loyaliteit te stimuleren. Daarom hebben we bij Touch Incentive België een reeks eigen cadeau- en voordeelkaarten. Echt leuke kaarten om mee te verrassen! Al onze kaarten kan je flexibel inzetten voor marketingcampagnes of kortingspromoties, als incentives voor klanten of medewerkers of in een loyaliteitsprogramma. Ontdek ons aanbod.

0 %
full service
0
jaar ervaring
0
loyalty experts
0 +
tevreden klanten

touch cases

Succes maak je samen en wij dragen daar graag aan bij!

Ontdek een greep uit onze collectie van mooie samenwerkingen en succesvolle loyalty en incentive oplossingen die we samen met onze klanten hebben gerealiseerd. Sta jij hier binnenkort ook?

LET’S GET IN TOUCH!

Geïnteresseerd in een impactvolle loyalty en incentive oplossing? Onze loyalty experts weten hier alles over. Neem contact op via dit formulier!