Loyalty Marketing Experts
in België

TOUCH LOYALTY SOLUTIONS

Loyalty Programs

Klanten of medewerkers binden met een effectief loyaliteitsprogramma?

Promotions

Meer traffic genereren, omzet stimuleren en onderscheidend vermogen creëren? 

EMPLOYEE BENEFITS

Medewerkers boeien, binden en behouden met plezier en beleving?

0 %
full service
0
jaar ervaring
0
loyalty experts
0 +
tevreden klanten
Together we’re better! 

In 2017 was het tijd voor Touch Incentive om de grens over te steken naar België. Hiervoor hebben wij een strategisch sterke partner gevonden bij Faxions; een Belgisch marketingbureau gespecialiseerd in loyalty marketing en natuurlijk bekend met de lokale markt.

Werkend vanuit de full service gedachte, van concept tot realisatie, creëren wij succesvolle loyalty en incentive oplossingen voor elke doelgroep en elke sector. Wij verbinden klanten of medewerkers aan jouw organisatie met motiverende loyaliteitsprogramma’s, vallen op door onderscheidende loyalty campagnes en verrassen iedereen met onze eigen incentives en cadeaukaarten. Ook zijn wij een ontzettend goede ticketpartner en weten alle ins- en outs over loyalty- en ticketingsoftware. Hierdoor weten wij altijd een strategie te vinden die bij jouw doelstellingen past. 

just in case…

Succes maak je samen en wij dragen daar graag aan bij! 

Ontdek een greep uit onze collectie van mooie samenwerkingen en succesvolle loyalty en incentive oplossingen die we samen met onze klanten hebben gerealiseerd. Sta jij hier binnenkort ook?

Onze voordeel- en cadeaukaarten

Waardevolle, op geld gebaseerde beloningen blijken de meest effectieve manier zijn om de aandacht te trekken, top-of-mind te blijven en loyaliteit te stimuleren. Daarom hebben we bij Touch Incentive België een reeks eigen cadeau- en voordeelkaarten. Echt leuke kaarten om mee te verrassen! Al onze kaarten kan je flexibel inzetten voor marketingcampagnes of kortingspromoties, als incentives voor klanten of medewerkers of in een loyaliteitsprogramma. Ontdek ons aanbod.

LET’S GET IN TOUCH!

Geïnteresseerd in een impactvolle loyalty en incentive oplossing? Onze loyalty experts weten hier alles over. Neem contact op via dit formulier!